Strala Yoga

Strala yoga er en yogaform, som er udviklet af Tara Stiles og Mike Taylor. Det er en ny og vestlig yogaform, som tager os hen imod fri naturlig bevægelse, at mærke indefra hvad der er rigtigt og at opleve gennem kroppen og vejrtrækningen.

Strala yoga er en dynamisk form for yoga, hvor vi bevæger os flydende mellem de klassiske yogastillinger og ofte finder vores egen måde at være i yogastillingerne på. Fordi alle kroppe og mennesker er unikke. Og fordi det er dig, som ved aller bedst, hvordan din krop har det og hvad den har brug. Og jo mere du øver dig i at mærke efter jo bedre kan du behandle din krop og dig selv. Men også fordi vi står overfor et paradigmeskifte i yogaen. Et skift, hvor vi begynder at opdage den positive virkning, som naturlig flydende bevægelse har på kroppen og hvor vi måske får lyst til at bevæge os lidt væk fra statiske yogastillinger.

Strala yoga guides til musik. På mine klasser hører vi den musik, som jeg synes inspirerer til bevægelse og rolig vejrtrækning. Derhjemme sætter du den musik på, som inspirerer dig.